Dargoths Monster Girl Game Translations.

Nytt nettsted pa https://dargoth.com.

Nytt nettsted pa dargoth.com.

Hei alle, jeg har endelig flyttet bloggen min til min egen hosting og et ekte domene. Du finner meg pa https://dargoth.com/

Min blogg her ble tydeligvis flagget av WordPress ‘automatiserte anti-spam kontroller (hoyre & # 8230;). De var raske til a gjennomga og gjenopprette bloggen, men det var spesielt darlig timing siden jeg onsket a sette opp en oppdatering i gar (som jeg gjorde pa det nye nettstedet). I alle fall hadde jeg ment a flytte av wordpress.com i mange ar, sa det var en god mulighet.

Sa mange Monster Girls.

Sa etter min siste beklagelse at det ikke hadde v rt noe godt monsterpikeinnhold pa lang tid, har vi fatt en total bonanza i lopet av de siste 6 eller sa ukene. Her er mitt forsok pa a samle og gi noen koblinger til de som du kanskje har gatt glipp av.

Disse kan v re bedre, men de har det bra. Mangelen pa monster girl hentai anime er gal gitt hvor popul rt de er i spill og manga, sa det er hyggelig a minst fa disse. Se Luka etter at han redder verden i MGQ, fortsett a gjore det han gjor best. Ifolge Torotoro er anime-plottene faktisk kanon, sa det kan ogsa v re noen Paradox-tie-ins ogsa. Andre episode kommer ut denne torsdagen, tror jeg.

Jeg undertegnet faktisk den forste episoden, men jeg onsker a holde denne bloggen piratkopiering fri. Du kan finne undertekst video i 4chan monster jente spill generelt i / vg /. Tilsynelatende lanserte en annen gruppe en undertekstbilde av seg selv etter meg som staver Luka som Luca. Ikke forn rmet dem, men jeg antar at du ikke vil se den.

Det siste spillet fra Tokinokogiri, som gjorde MGQ Delicious Vore scenarier og Succubus Kindergarten spillet. Succubus fengsel er intet mindre enn fantastisk, og jeg haper virkelig at noen plukker den opp til a oversette fordi det er et toft spill a spille selv a vite japansk. Kunsten er flott og bruker vektorer for animasjon (jeg tror?), Sa det er et trinn over statiske bilder. Den eneste banke mot den er mangelen pa talespill.

Den opprinnelige Tokyo Tenma kom ut 3,5 ar siden og var ganske solid. Det hadde til og med et mobilspill basert pa det at jeg aldri sjekket ut. Ikke sikker pa om den fortsatt eksisterer & # 8230; Uansett, lovet originalen en oppfolger som jeg hadde gitt opp, men det kom faktisk bare ut. Jeg har ikke spilt det enna, men det lover et stort antall jenter. Absolutt verdt en titt.

For de kj re elskere blant dere, utgitt kamel (fyr som laget Cecil scenariene for MGQ) en oppdatert versjon av den klassiske Echidna Wars. Platformspillingsspillet er solid og pikselanimasjonene er fantastiske. Som en bonus kan den ogsa spilles pa engelsk pa engelsk.

Nar du snakker om oppdaterte versjoner av gamle klassikere, hvis du aldri spilte Eroico, bor du sjekke det ut. Hvis du kjopte den tilbake nar den var ny, er den oppdaterte versjonen gratis a laste ned for deg ogsa.

Zell fortsetter a oppdatere FOBS med nytt innhold. Mer flott piksel kunst.

Level Drain 3 er faktisk fra i fjor sommer, men jeg hadde oversett det for min siste oppdatering. Det forste Level Drain spillet er forgettable, det andre er halvveis anstendig, omend unremarkable, men den tredje virkelig overgatt forventningene. Det er succubus fokusert (dermed tittelen), men kaster i noen fa monstre som en lamia og en slime. Massevis av flotte scener for hver MG-relatert fetisj, pluss et godt antall pegging scener og et fremtredende monster illustrert av Setouchi. Spillet i seg selv er lager RPGMaker og egentlig ikke verdt a spille, men heldigvis kan du legge inn koden 2546 ved bordet i bordet i den forste byen for a bli niva 100 og fa tilgang til scenespillet.

Salgspunktet i dette spillet er at alle scener blir uttalt, og skuespillerne gjor en god jobb. Skriften er ogsa utmerket, selv om det kaster noen spro tekstvegger pa deg som beskriver scener som egentlig burde ha ledsaget illustrasjon. Dette gjor du ikke veldig bra hvis du ikke snakker japansk, dessverre. Ogsa nesten alle scener er i hovedsak konsensuelle (du betaler for sex pa bordeller med nivaene dine) slik at skriving og scener er rettet mer mot a glede hovedpersonen enn a ydmyke eller torturere ham a la MGQ, Violated Hero osv.

Hvis du leser til bunnen og lurer pa hvor i helvete er neste Paradoxepatche & # 8230; Valentinsdag, kanskje?

MGQ Paradox Engelsk Patch 1.21.51 (Bug Fix)

Mindre patch a fikse noen fa feil og problemer med teksten. Det er mange av sistnevnte igjen, men forhapentligvis ingen av de tidligere.

Raise ikke lenger krasjer spillet hvis kastet pa et levende parti medlem Du kan kjempe med Justice Kaiser na Papi Smithy er nok en gang funksjonell etter a ha kommet til krystallutstyr.

Jeg savnet feilen der spillet krasjer om du bruker Puff Puff med en flat chested karakter. Sa gjor det ikke. Luka, Sylph, hvilken som helst lolis jeg antar, etc.

Monster Girl Quest Paradox Engelsk Patch v1.21.50.

Gledelig Halloween! Denne oppdateringen mangler fortsatt oversettelser pa noen tilfeldige steder som egentlig burde gjores na, men det er i en tilstand som jeg anser a v re spillbar. Vi fortsetter a fylle ut manglende deler, revidere hva som allerede er der, og veksle oversettelser for H-scenene og annet innhold som har v rt lavere prioritet i det siste. Beklager alle forsinkelsene & # 8230 ;.

Jeg burde ogsa ha en faktisk readme eller patch instruksjoner na, men jeg synes det er ganske selvforklarende. Sett patch-filer i spillkatalogen, kjor patch.exe, kryss fingrene.

Patchforsinkelse.

Beklager, ingen patch i kveld. Jeg hadde planlagt a bare slippe ut hva jeg hadde, men pa dette tidspunktet synes jeg ikke om ideen om a slippe en patch som er 95% spillbar & # 8221; da jeg kunne forsinke litt og fa det nummeret til 100%. Det har v rt en lang vei til dette punktet, og vi er fortsatt bare halvveis gjennom hele teksten i spillet, sa takk for at du har hatt med meg sa lenge.