Ekte stal blackjack leketoy

Blackjack – Dr. Kirico.

Endelig funnet en Madbox Control Center.

Jeg har sokt etter et Madbox kontrollsenter, de har lenge v rt utsolgt overalt! Jeg var veldig lei av a gjore et internasjonalt kjop fra et nettsted jeg aldri har behandlet for. Jeg ble fortvilet for a ha en av disse fantastiske kontrollsenterets displayer. Prisen var dyrt, men det er prisen du betaler nar du vil ha noe som ikke lenger er tilgjengelig. Etter at jeg kjopte nettet, sa var det jeg kjopte, var na tomt pa lager. Jeg har den siste! Det var skjebne. Jeg tok en sjanse, og i lopet av to uker kom varen min (velpakket og i god stand) fra Frankrike til USA, UTROLIG GJENGELIG! Sporing ble gitt gjennom overganger mellom kurere. Jeg vil definitivt kjope fra dette selskapet igjen. Jeg var ogsa bekymret for ytterligere importskatt ect .. men ingenting ekstra a betale. En signatur var nodvendig nar den kom fram. TAKK QUICK-TOY for en fantastisk opplevelse. Se deg igjen snart!

upaklagelig la livraison er a fortelle aussi rapide! 🙂

Du kan remercie pour votre reponse si rapide bien degne de votre magnifique nettstedet. Au plaisir d’une prochaine commande. Bien cordialement, Daniel B.

Blackjack – Dr. Kirico.

– Dr.Kirico Headsculpt (OVA Version)

– ZCWO mannlig kropp, 8 stk. Hender.

– Dark Blue Jacket og Dark Bue Slacks.

– Hvit Langermet skjorte, Gul Scalf.

– Bark Blue Overcoat.

– Svarte sko, belte.

– Kirurgi Verktoy: Sproyter, kniv, saks, klemmer, briller, brett, gift.

– Handling Figurstativ m / h Dr.Kirico Logo.

Du kommer til a se den beste gaven.

Alle Bestellungen de zwischen Freitag 15:00 og Montag 13:00 ble oppdaget, ble klokka klokka 15:00.

Bei Ihrer Bestellung konnen Sie die von Ihnen gewunschte Liefermethode auswahlen.