Spoils of Style.

Maten kaken smuldret (Macaron Edition)

For Blair Waldorf introduserte hver Gossip Girl-fan til denne franske konfekten, ga et lite konditori pa Queen St i Toronto, Nadege, meg en egen introduksjon. Jeg ma diskutere min favoritt kanadiske franske patisserie mer detaljert en gang til, for det fortjener definitivt et innlegg av seg selv. Kjent til noen som en makaron, kjent for franskmennene som en macaron, er den egghvide, mandelpastakake-sandwich blant min favoritt av franske ting (andre inkluderer menn, mote og Seine).

& # 8220; [Pierre Herme] Et geni utover maling & # 8221;

Pa min siste bursdag tur til Paris var jeg pa oppdrag a nyte Blair Waldors favorittversjon av disse informasjonskapslene. Tross alt, hvis det er bra nok for Blair, er det godt nok for meg. Dessverre var dette ikke tilfelle. Jeg horte fantastiske ting om Laduree, men jeg klarte a odelegge det selv ved a besoke Pierre Herme forst. Et geni utenfor mal med spesielt posh store fronter, Pierre Herme og hans desserter er den herlige typen ting drommer er laget av. Da serverne plukket opp sine PH monogrammed tang og noye plassert hver macaron i posen, hadde jeg ingen anelse om hva jeg skulle oppleve. Jeg pakker gjerne pa tjue pund hvis de ble oppnadd med a spise hans mogadormakaroner, en lidenskapsfrukt og sjokoladekake som er utrolig utrolig.

Den aller neste dagen vaget jeg meg til Laduree, og forventet den samme slags fantastisk opplevelse jeg mottok hos PH. Dessverre var dette ikke tilfelle. Serveren kranglet voldsomt den vakre, og la meg minne deg om delikate, kaker i en pose. Forundret, jeg sa pa at kakene smuldret, ikke helt, men nok til a forringe denne nye favorittopplevelsen min. Min soster og jeg kom tilbake til hotellrommet og satte oss pa sengene vare, klar til a sluke disse makaronene, Blairs favoritt, pa samme mate som vi hadde dagen for. Vi inspiserte kokoskakene, selv om de var sprakk fortsatt, deilig, vi tok var na-ritualiserte forste bit i harmoni. Jeg vet ikke hvorfor det var ikke sa magisk, men kokosfyllingen var for sot og kaken selv ikke sa perfekt.

Jeg tror det var da skjonte jeg at Pierre Herme hadde sannsynligvis odelagt alle andre makaroner for meg. Sa mye at jeg fortsatt pleier boksen jeg tok hjem, og tenkte pa om jeg bare skulle spise en halv kake.

The Recap: Gossip Girl 4.22 The Wrong Goodbye.

Ville hester kunne ikke ha holdt meg fra i gar kveldens Gossip Girl sesongfinal, men i gar kveld kunne episode ha brukt noen fa villhester. Kanskje er jeg ganske enkelt altfor vant til duplikasjonen pa Upper East Side, men i gar kveld ble episoden mangel pa den slags Cliffhanger-drama jeg kommer til a forvente fra GG. Sikkert & # 8216; Charlie & # 8217; Det er egentlig ikke Charlie, men alt som viser seg er at Lily’s soster Carol er like uanstendig som resten av dem, som om noe mindre var forventet. Tror noen andre at Serena slags bare svomte rundt i finalen, som en los slutt, glemte noen bare a binde seg? Sikker pa at hun hadde sin egen historielinje, men jeg bryr meg ikke, det er ikke knyttet til noen andre. Kunne dette signalere tiltakene til en spin-off, (selv om jeg aldri ser det), hva blir det av Serena Van der Woodsen?

Jeg antar at den store cliffhanger var at Blair kan v re gravid, men hvem som sier at darn-saken ikke var i soppel sa lenge at den endret seg til en falsk positiv. Den & # 8216; hvem er pappa? & # 8217; spillet kan vise seg a v re interessant for sesong fem hvis hun faktisk er gravid, jeg mener at det kan v re Louis, Chuck eller & # 8230; (tor jeg si) Dan. Vanessa viste seg a v re den sanne slangen i gresset, vi visste alltid at hun var, men hva mer kan vi forvente fra den sanne utenforstaende. Hun kommer til Spania og ut av GG-kretsen neste sesong, det virker, men hva blir det av? Innside, & # 8217; Dan’s angivelig briljante roman (som jeg elsker a lese og onske, var ikke bare en del av historien). Sett kryss. Sett kryss. BOOM! Det hores ut som Vanessa er i ferd med a forvirre Dan ‘s liv litt, og vennskapene hans vil bli tvunget til for alle annet enn en, som jeg gjetter er Blair. Kanskje Dan elsket alltid Blair, eller i det minste var det hennes aksept at han var kjempe for hele tiden. Godkjenning han definitivt tjente denne sesongen.

Ting jeg elsket om finalen:

Oyeblikket pa alumni-partiet da alle clamored rundt Dan for a finne ut hva de skulle gjore neste gang. Han beordret sikkert deres tilstedev relse da han sendte dem avsted, en etter en, oh sa diplomatisk. Queen B ville v rt stolt.

Da Raina Thorpe tok ned Russell, var jeg ikke glad for at Blair var blitt reddet fra den galne mannen som forsokte a brenne henne i live. Jeg var imponert over bravado av Upper East Side nykommeren, Raina Thorpe (Tika Sumpter). Jeg haper virkelig de kommer tilbake neste sesong uten henne, jeg er ikke sikker pa hva i helvete jeg skal gjore med Nate, bortsett fra a se pa ham.

Jeg ville onske at cameoen med Cecily von Ziegesar varte litt lenger enn en to sekunders ubetydelig intro. Jeg mener, kvinnen skrev bokene som startet Gossip Girl, hennes geni burde ha blitt gjenkjent i det oyeblikket, kanskje enda et hint pa en annen bokserie eller spin-off ville ha v rt pent plassert der inne.

Hva Chuck og Blair gjorde etter at han reddet henne fra Russells clutcher, var det de oyeblikkene hvor vi ble minnet om hvorfor vi elsker Chuck og Blair sa mye. Scenen pa Bar Mitzvah var et av de fa glimtene av Blairs barns uskyld som gjor at du elsker henne enda mer. Da Chuck boyde seg ut av kampen for Blairs hjerte og skjonte hvor ekte hennes forhold til Louis er, minnet det meg om at det er et uselvisk slaende hjerte inne i Chuck Bass.

Likevel, selv om i gar kveld var episoden litt slank i dramaavdelingen, ser jeg frem til a se hvor alle ender opp i september. Her er den tapte sommeren (og alle de problemer det kan medfore)!

Valgt av uken: 04.04.11.

Rodarte x Apningsceremoni & # 8211; Deep Pleated Skirt; $ 518,00, Barneys.com.

Jeg elsker tekstur av dette skjortet, ikke la det rynkete stampet lure deg, jeg er ganske sikker pa at plagget fortsatt krever stryking. Hele skjortet vil definitivt hoppe mens jeg gar, det er preppy og elegant, noe Blair Waldorf ville ha pa seg. For ikke a nevne at det er ultra flortende, sa kle seg med noe litt maskulin som en skinnjakke og stovler, vil det v re en mote risiko og a sette pa strompebukser og pumper med en chiffongbluse for a kle det opp, vil det fungere veldig bra.

The Recap: Gossip Girl 4.17 Sonnenes Rike.

Snakk om en dramatisk n r og comedic lettelse hoflighet av den fantastiske Dorota, i gar kveld var episoden av Gossip Girl perfekt. Alt som hadde truet seg i den take Gossip Girl-horisonten, rammet Upper East Side-fortauet og gikk «Splat! & # 8217;

Vi satt alle sammen og lurte pa nar Blair og Dan noen gang ville sla sitt sote, lille filmkammer vennskap til noe mer & # 8211; takket v re i gar kveldens laselas og forhandsvisning etter episoden har vi vart svar. Blair og Dan er i ferd med a innga en kj rlighetsaff re som er bundet til a kjore Serena og Chuck over kanten. (Spesielt med tanke pa at deres tidligere kj rlighetsinteresser kommer til a lope til dem for trost)

Serenas kj rlighetsliv tok en niveive sammen med mors frihet, og jeg kan ikke si at jeg er lei meg for henne, kanskje denne gangen hun l rer a overleve uten en betydelig annen, sa igjen er det ikke sannsynlig. Det virket litt rart at sa snart Lily tok ansvar for hennes handlinger, bestemte han seg for at det var pa tide a hoppe over pa Serena, men jeg klaget ikke, fordi hans karakter virkelig ikke var sa morsomt.

Chucks pappautgaver kommer til a sende ham gjennom en virvelvind av folelser, og bare tiden vil fortelle hvor darlig utfallet vil v re nar Raina oppdager sannheten om moren og Bart Bass. Mens Chuck mistet Raina til det blendende blikket og det gode utseendet som er Nate Archibald, kom hans verden ned og Chuck hadde ingen steder a lope, men inn i Blairs armer, det var synd at de var i oyeblikket okkupert.

Pa et annet notat, jeg er litt savnet Vanessa, og med William Van der Woodsen som gar inn i byen, med Cece ikke langt bak, er det egentlig ingen a fortelle hvor eksplosiv disse forholdene er i ferd med a bli. Ovre Ostsiden er klar for en katastrofal fallout, men vi ma vente til april for a se at alt kommer ned.

DOROTA: Din nye hemmelighet, ro med Mr. Chuck, som stotter Miss Serena & # 8217; s nye kj reste. Og i forrige uke finner jeg NOVA dokumentar i Netflix-koen din!

BLAIR: Hva gjor du i koen min ?!

DOROTA: Du og Enlig Gutt har aff re!

PS! Long Live Dair (det er Dan + Blair for de av dere som ikke har hort i)

The Recap: Gossip Girl 4.15: It-Girl Happened One Night.

Selv om jeg tviler sterkt pa at Blair Waldorf ville bli fanget, dode a kjope sjokolade fra Duane Reade, kom Valentinsdag. Jeg var ganske vist fornoyd med i gar kveldens episode av Gossip Girl. Forhold blomstrer rett for oynene, men det er bare et sporsmal om tid for Upper East Side varmes opp. Sexscenen har v rt fa og langt mellom, og jeg er litt kvalm av Serena leppe las show vi er kontinuerlig utsatt for. Lagre for Raina og Chucks dalliance, ingenting pa UES har v rt ganske sa sensuelt, men ikke engang Chuck hadde en lykkelig Valentinsdag, selv etter all trobbel gikk han for a skape sin venetianske Fantasy Palace of Love .

Nar det gjelder Blairs skjema, kan jeg aldri fa nok av, sa hva er neste for Queen B? Jeg foretrekker at det spirende vennskapet med ensom gutt forvandlet til mer enn et vennskap istedenfor a ga pa en rampage for a odelegge Chuck og Raina, selv om noe forteller meg at det vil skje. Forresten, den splittede skjermen Blair og Dan ringte pa a se Rosemary’s Baby var omtrent det soteste jeg noensinne har sett pa noen av de to tegnene pa showet som ikke kom som cheesy eller helt urealistisk (ahem Chuck flyr over hele verden for Blairs favorittartikler). Nar det gjelder Raina, er det mye mer til Tika Sumpters nye karakter enn a mote oyet, og forhapentligvis vil vi forsta henne mye mer etter hvert som resten av sesongen utvikler seg, ryktet har det Hun forlater ikke Upper East Side nar som helst snart. Nate er blitt henvist til sin vanlige rolle som sidekick, og en eksplosiv situasjon er i horisonten for Eric takket v re Damien, men jeg kan ikke riste folelsen av at granater ligger i det som virker som perfekt sand .

Sa langt er de mest interessante plottelinjene som enna ikke har utviklet seg: Slag for Bass (Industries). Erobrer Conde Nast (feil W). Utpressing med hovedstad D for Drugdealer og Damien.